BLI FRI ALLERGIER MED BIOMAGNETISM

Jag MÅSTE bara berätta om den här mannen och det han gör. Johnny Grimståhl jobbar med Kinesiologi och Biomagnetism. Jag kom i kontakt med honom första gången då vi träffades för min sambos kattallergi. När jag träffade min sambo kunde han inte vara i samma rum som min katt utan att nysa eller få röda och rinniga ögon. Sedan tre år tillbaka bor vi tillsammans och han känner inte av någon allergi alls längre.
Kattallergi
Johnny har betytt mycket för mig personligen och har lärt mig mycket. Har ni en allergi eller fler rekommenderar jag starkt att besöka honom. På en behandling kan han behandla upp till 4 stycken allergier. Varför leva med en allergi om du inte måste? Har du andra problem kan han säkert hjälpa dig också.

Kinesiologi
Kinesiologi är ”konsten att tala med kroppen via muskeltestning”. Genom att mäta spänningen i en muskel med specifika muskeltester, kan man avgöra om det finns avvikande tillstånd och obalanser i kroppen, eller i människans psyke (emotionella problem etc). Under en behandling hos Johnny går han igenom hela kroppen för att säkra att hela kroppen mår bra.

Biomagnetism
Biomagnetism ingår också i begreppet magnetbehandlingar, eller frekvensmedicin, och är en metod baserad på de effekter som starka magneter utövar på kroppen.

Källa: http://www.grimstahl.com/

Annonser

En reaktion på ”BLI FRI ALLERGIER MED BIOMAGNETISM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s