NLP – NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING

I mitt inlägg om depression skriver jag om min väg ut ur den och allt jag testade på vägen för att bli bra. För er som inte orkar läsa det låååååånga inlägget vill jag lyfta fram det som är viktigast, det som tillslut hjälpte mig att bli bra och fri från depressionen.

Hösten 2010 kom jag över en artikel om en man i Stockholm som arbetar med en terapiform som heter NLP samt hypnos. Den fångade mitt intresse direkt. Jag led då av depression och åt medicin för 3:e gången som gav många jobbiga biverkningar. Jag skrev ett mail och en vecka senare träffade jag Daniel Johansson för en konsultation. Han talade om för mig att jag ska kunna må bra utan anledning men att jag mår dåligt av en anledning.

Neuro Linguistic Programming (NLP) har sin utgångspunkt i hur vi människor kommunicerar med oss själva och andra, samt hur vi filtrerar utomstående information.

Daniels hemsida: http://sellingresource.se

Efter en månad från första mötet med Daniel slutade jag helt med medicinen. Efter allt jag hade testat så hade jag äntligen hittat rätt, så rätt. Att jag hittade Daniel är något av det bästa som hänt mig. Jag vet inte var jag hade varit eller hur mitt liv hade sett ut idag utan honom.

Daniel hjälper människor med alla möjliga problem, allt från de som vill sluta röka till de som har fobier eller mår psykiskt dåligt.

Läs mer om vad Daniel gjorde för mig i inlägget ”Vägen ur depressionen”.

 

Annonser

En reaktion på ”NLP – NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING

  1. Härligt att läsa om hur Du fick hjälp! Skönt att Du mår bra! 🙂
    Ser fram emot att träffa Dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s