FRÅN GILDA TILL INDIEN TILL STUREBADET HAGA

Ena veckan är jag på Gilda skolan, andra vecka i Indien och nu är jag på Sturebadet Haga. Det har hänt mycket det här året.

Nu har jag startat eget företag och finns på Sturebadet Haga några dagar i veckan där jag ger hud- och spabehandlingar.

20140417-205713.jpg
Nu är det på riktigt, jag är ingen student längre och har inga lärare som övervakar och ställer frågor om ingredienser, hjärtats klaffar, lymfan och musklers ursprung och fäste. Nu är det bara jag och kunden/kunderna i rummet.

Jag visste ganska tidigt i utbildningen att jag ville fortsätta arbeta och utvecklas inom SPA och med Kerstin Florian. I somras publicerade jag ett inlägg efter vår första utbildningsvecka i Kerstin Florian där jag skrev om de fyra hörnstenarna (hälsosam kost, motion, sinnesro och hudvård). Jag lever efter dem, jag bloggar om dem och nu arbetar jag på en plats där alla finns. En kollega uttryckte det så bra ”Det här är inte bara ett jobb, det är en livsstil”.

Sturebadet Haga ligger i Hagaparken, en fin oas att vistas i och ha som sin arbetsplats:). Fin miljö, fina kollegor som värnar om varandra, Kerstin Florian och mysiga behandlingar. Där är jag nu.

Behandlingarna och produkterna är Kerstin Florians vilka jag älskar. De använder sig av naturens och havets resurser i sin hudvård, mycket örter, eteriska oljor, alger och havssalt. Jag ser fram emot en vår med lite kurser hos Kerstin Florian.

Jag hoppas vi ses på Sturebadet Haga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s