”GOOD MORNING TO Å H U S”

”It’s time to wake up …Good morning, it’s a bran new day, started out in a whole new way, Good morning!”

  

Jump to English below 

Så inleds låten ”Good Morning” med  T.R.I.F.E , skriven och skapad av Errol Lebrun, en vän till mig.  

Jag älskar morgonen, speciellt här på denna plats där jag befinner mig nu. I Åhus.

”Take a stretch and look outside”

Att ligga kvar i sängen är mysigt och det är lätt att trycka på Snooze och somna om. Jag får påminna mig om vad som väntar där ute. Jag rullar upp rullgardinen och öppnar mitt lilla fönster bredvid sängen. Där ute, där är morgonen. Ah, nu minns jag! Jag vill dit.

    

Jag går in i Kronoskogen, ner till stranden. Där möter jag ljuset från solen. Havet ligger stilla och ger mig en frisk och sval vind. Jag är nästan ensam ute. Ett par löpare är ute på sin morgonrunda och en kvinna med sin hund som tar ett dopp i havet. Jag möter några när jag går längs vattnet. De säger ”God morgon!”, även de som springer säger ”God morgon”. Det är så vi gör här i Åhus.

Efter min promenad rullar jag ut min yogamatta och börjar mina solhälsningar. Denna tiden på året kan jag yoga utomhus (när det inte regnar) med naturen som musik. ”Shanti, Shanti, Shanti” (Peace, Peace,Peace).

Nu vill jag ha frukost. Frukosten här på sommaren förgylls med bär från bygden, såsom blåbär och hallon. 

Morgon, tack! Dag, jag är redo! 

”Good morning to Å H U S!”

Lyssna på ”Good Morning” with T.R.I.F.E på Spotify här  

  
 In English

”It’s time to wake up …Good morning,it’s a bran new day, started out in a whole new way, Good morning!”

That is how the lyrics of T.R.I.F.E’s ”Good Morning” begin, written and created by Errol Lebrun, a friend of mine. 

I love the morning, specially here where I am right now, in Åhus. 

”Take a stretch and look outside”

Staying in bed is nice, pressing the snooze button and falling back to sleep. I have to remind myself of what is waiting for me outside. I open up the little window next to my bed. I can see it and I can hear it. There, outside, is the morning. Ah, now I remember! I want to go there. 

I take a walk into the forest down to the beach. Once at the beach I meet the morning sun. The ocean lies still and hands me a fresh breeze. I am almost alone down here. I meet a few runners out on their morning jog and one woman with her dog who goes for a swim in the ocean. I meet a couple of people on my walk along the beach. When I meet them they say ”Good morning!”. Even the runners say ”Good morning!”. That is how we do it here, in Åhus.

After my walk I role out my Yoga mat and begin my sun salutations. At this time of year I can practice yoga outside (when it doesn’t rain) with nature as my music. ”Shanti, Shanti, Shanti” (Peace,Peace,Peace). 

Now, it’s time for breakfast! Breakfast here in the summer is full of local and organic berries such as blueberries and raspberries.

Morning, Thank you! Day, I am ready!

”Good morning to Å H U S!”

Listen to ”Good morning” with T.R.I.F.E at Spotify here

  

Annonser

En reaktion på ””GOOD MORNING TO Å H U S”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s