BEHANDLINGAR MED AYURVEDA OCH EKOLOGISK HUDVÅRD

Nu kan jag äntligen säga; Välkommen på behandling hos mig!

IMG_3361-0

Jag har flyttat in i Indcen Wellness lokaler på Kammakargatan 27, i Stockholm. Där erbjuder jag behandlingar för kropp och ansikte med Ayurvedisk inriktning och ekologiskt certifierad hudvård från Lakshmi. Hos mig får du behandling, rådgivning och produkter anpassade för att balansera de tre doshorna inom Ayurveda; Vata, Pitta och Kapha. 

Vi är alla unika och behandlingen du får är unik för dig. Nyckelordet i alla mina behandlingar är BALANS.

Alla behandlingar avslutas med Ayurvediskt örtte/dryck.

För behandlingsmeny och bokning se här.

Namaste

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s