EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING, VATA-PITTA-KAPHA

I det här inlägget presenterar jag en av mina Ekologiska Ansiktsbehandlingar,
VATA-PITTA-KAPHA.

 Ekologisk hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

En djuprengörande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Balanserar Vata (Torr), Pitta (Känslig) och Kapha (Blandad/fet) hud. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga & portömning (80min), lång balanserande massage med marmapunkts-stimulering, mask, skalpmassage och avslutande serum & creme.

VATA -PITTA -KAPHA är en ansiktsbehandling med Ekologiskt Certifierad Hudvård från Lakshmi och Ayurvedisk inriktning. Behandlingen ges i 60 och 80 min.

Lägg till Netra – Ögonbehandling med kristaller i behandlingen.

 

Tycker du att massagen är höjdpunkten i behandlingen? Hos mig får du en lång balanserande massage som inte bara är avslappnade utan som anpassas för att balansera din huds behov.
Under masken får du skalpmassage, med eller utan olja!
 
Vad betyder Vata, Pitta, Kapha?
Kort beskrivning; de är de tre doshorna inom Ayurveda. Alla tre finns i oss men vi har en unik kombination av de tre vilken utgör vår kroppskonstitution. En Vata hud är torr, en Pitta hud känslig och en Kapha hud är blandad till fet. Lakshmi’s produkter och behandlingar syftar till att skapa balans på alla nivåer.
 
TORR HUD

Blir din hud lätt torr? Är den tunn med fina och nästan osynliga porer? Känns huden mer trött och torr än den borde? Visar din hud tidiga tecken på åldrande med fina rynkor? När du är stressad eller under svåra väderförhållanden, blir din hud extra torr, grov, matt eller fjällande? Är huden torr med tendens att bli röd?
 

Se produkterna i Vata serien här.

 

 LÄTT BLANDAD, KÄNSLIG HUD
Är din hud mjuk, silkeslen och mediumtjock? Är den ömtålig och känslig? Blir du lätt solbränd och får soleksem? Får du lätt fräknar? Är din hud känslig för kosmetika? Får din hud lätt röda utslag (med klåda)? Får du lätt ytliga röda kärl? Har du tendens till acne rosacea? Eller är den av blandad karaktär?

Se produkterna i Pitta serien här

 

BLANDAD, FET, OREN HUD
Är din hud mjuk och smidig men med en fet T-zon (panna, näsa och haka)? Är din hud tjock (grov) eller glänsande med vidgade porer? Har du pormaskar och komedoner speciellt i pannan, på näsan och/eller hakan? Är din hud matt, oren och irriterad? Lider du av akne, inflammationer och hudutslag? Har du en typisk ungdomshy?

Se produkterna i Kapha serien här
 
Läs mer om Lakshmi i mina tidigare inlägg här;

Lakshmi – ekologisk hudvård
Lakshmi in Italy
Lakshmi

 Namaste.
logga lakshmi
Annonser

En reaktion på ”EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING, VATA-PITTA-KAPHA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s