V A X N I N G

Liten nyhet…Nu erbjuder jag vaxning i min behandlingsmeny…

foto EpilResin1
Precis som med allt jag använder är det viktigt för mig att vaxet har ett bra innehåll samtidigt som det ger resultat. I vaxning är det också viktigt att det är skonsamt för huden och effektivt tar bort oönskat hår.

Det vax jag använder till mindre ytor som bikini, armhåla och ansikte är ett varmvax från LakshmiEkologiskt Certifierad hudvård baserad på Ayurveda. Det är ett vax med 95 % vegetabiliska ingredienser såsom veg. vaxer, tallharts, shea smör, sesamolja, papaya frukt extrakt och eteriska oljor från bland annat apelsin, tea tree, lavendel, pepparmynta och kamomill.

Mer information och priser hittar du här.

Namaste.

vax2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s