COCONUT WATER

More Coconut water for the people!

Coconut water is a a gift from nature and it hydrates the body better than water.

Here in Santa Teresa, I can get a fresh cold coconut in my hand everywhere. At home I buy it from the store, in bottles. If you buy it, make sure it is 100% natural and organic.

Coconut water has grown on me. The first time I tried pure coconut water I wasn’t a fan… But I knew it was good for me so I kept trying and after a few times I started to like it. Now, I love it!!! It is the best thing when I am really thirsty and plane water just doesn’t do it. But it has to be cold!

If you are dehydrated, sick, tired, hot, hang over, sweaty after yoga, you name it! Coconut water is your best friend!  Drink it as it is or add it to your daily juice or smoothie.

The fresher the coconut water is, the better it is for the body.  It contains important salts and minerals such as potassium and sodium. When exposed to air and hot temperature it quickly loses its nutrients.

 

 

 

Annonser

En reaktion på ”COCONUT WATER

  1. Hej Emma!! Åh så härligt du verkar ha det!! Själv har jag varit väldigt anonym sen jag avbokade min och min systers tid för behandling.. Mkt har hänt sen dess och nu har det gått två månader sen jag fick operera min brutna handled.. Inget kul alls men jag är så glad att jag läkt ihop och att jag trots att jag har platta med åtta skruvar inopererad och är lite stel nu ska ge mig på den ayurvediska massagen igen.. Följer dig på din resa.. Så fantastiskt.. När du är hemma igen är det jag som kommer på behandling till dig..

    Stor kram och ta vara på dig.. PS skickar bild på mitt fina ärr.. DS

    Med vänlig hälsning Ingela Nigell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s