C H A K R A B A L A N C E

Massage + Aromaterapi + Kristaller + Healing

I det här inlägget presenterar jag en unik behandling hos mig, Chakra balans. En djupt avslappnande behandling från Lakshmi med bergskristaller och ädelstenar som ”väcker” dina 7 chakran och ökar energiflödet i din kropp. 

” A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.”

I behandlingen får du massage av mage, bröstkorg, ansikte och huvud följt av en chakra balansering med kristaller, ädelstenar och chakra-oljor. En behandling och upplevelse för kropp och sinne som ger dig avslappning och energi på samma gång.’

I behandlingen masserar jag med bergskristaller på energipunkter för att stärka upp kroppens egna energifält. Kristaller frigör energi som kan ligga blockerad i och kring dina energicentra och energikanaler. Kroppen har lättare att återta sin balans när lagrad stress, negativa minnen och känslor löses upp.

chakra_bild_yogobe (2)

Våra sju chakran är de mest centrala energipunkterna, sammanlagt finns det 108 energicentra i kroppen, vilka vi benämner som marma punkter.

Ordet chakra är Sanskrit och betyder hjul. Man kan likna ett chakra vid en virvelvind av energi med två öppningar lokaliserade på framsidan och baksidan av kroppen. Varje Chakra är en energipunkt av fundamental betydelse som har en fixerad plats längs med ryggraden till kraniet.  Chakrasystemet är direkt kopplat till det endokrina systemet och är länken mellan själen, intet och den fysiska verkligheten.

Hos de flesta människor befinner sig chakrasystemet i ett slags sovande stadie, där den energi som underhåller kroppen blott är en bråkdel av dess kapacitet.

 

Man får ny fräsch kraft, man känner sig stark. Ny härlig energi som är obeskrivlig. En positiv känsla som infinner sig. En harmonisk känsla som man vill vara bestående. Chakra balans behandling ångrar man aldrig.”  – Nöjd kund, Magnus
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s