G R A V I D Y O G A M A S S A G E

Massage + Yoga + Ayurveda = Yogamassage

Yogamassage är en effektiv kombination av massage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Behandlingsformen har sitt ursprung i Indien, framtagen av Kosum Modak.

15128540_10157854725310145_176637043_n

I september 2016 avslutade jag påbyggnadskursen i Yogamassage och är nu Certifierad Yogamassör. Jag har nu en djupare kunskap i behandlingsformen, ett stort urval av stretchar och kan nu erbjuda behandlingen för dig som är gravid i 4:e – 9:e månaden. Massage för dig och din bebis!

Behandlingen anpassas alltid efter dig och din kropp. Du börjar med att sitta på madrassen, sen ligger du på sidan med kuddar och filtar för att få det bekvämt med magen. Behandlingen avslutas på rygg.

Om Yogamassage…

Yogamassage är en djupgående behandling som utförs på en uppvärmd madrass på golvet. Jag använder mina händer och fötter i behandlingen. Till massagen använder jag ekologisk sesamolja. Sesamolja är renande och balanserar alla tre doshor inom Ayurveda; Vata, Pitta och Kapha.

Yogamassagens fördelar;
• Balanserar kroppen och frigör energi
• Förbättrar flexibilitet
• Fördjupar andningen
• Löser upp muskelspänningar
• Förbättrar blodcirkulationen, lymfatiska systemet och nervsystemet
• Förbättrar immunförsvaret och matsmältningen
• Avslappnande

Yogamassage kan hjälpa vid rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, besvär från skuldror, axlar, höfter, knä och fotleder, stress, nedstämdhet och sömnproblem.

Yogamassagen är 75-80min och skräddarsys efter dina specifika behov. Jag behandlar alltid hela kroppen och avslutar med en ansikte- och skalpmassage följt av en stunds vila i Savasana. Ingen yogakunskap behövs från din sida.

 

Namaste.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s