AHA ANSIKTSBEHANDLING

Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

Ansiktsbehandlingen för dig i höst och vinter! AHA Ansiktsbehandling är en rengörande, vitaliserande och avslappnande behandling med Lakshmi’s Ekologiska AHA gel.

I behandlingen ingår rengöring, varma handdukar, hudanalys, peeling, AHA gel, balanserande massage med marmapunkts-stimulering, mask och skalpmassage.

Behandlingen har samma grund som VATA-PITTA-KAPHA Ansiktsbehandling. Det som är unikt med denna behandling är Lakshmi’s AHA gel. Den passar alla hudtyper, din huds tillstånd avgör hur lång tid gelen får ligga på. AHA behandlingen kan inte kombineras med ånga och portömning.

AHA Ansiktsbehandling rekommenderas under höst- och vinterhalvåret. Undvik under sommaren eller om du ska resa till solen de närmsta två veckorna. För bästa resultat rekommenderas en kur på 5-6 ggr.

Recension från kund som har gjort en kur med AHA;

I was glowing!


Lakshmi’s AHA gel med enzymer och naturliga alfa hydroxisyror;

  • Verkar renande.
  • Verkar återfuktande.
  • Ökar cellförnyelsen.
  • Motverkar och minskar ålderstecken.
  • Minimerar hudmissfärgningar.
  • Ger huden en ljus och klar ton.

Naturliga alfa hydroxisyror anses vara en av de mest effektiva ingredienser för att bromsa hudens åldrande, bekämpa och minska rynkor och minimera hudens uttorkning.

De alfa-hydroxisyror och enzymer som ingår i gelen förstärks av lugnande botaniska
ingredienser och hudblekande substanser som lämnar huden mer transparent, ljusare och smidigare.

Gelen innehåller sesamolja och mandelolja tillsammans med vegetabiliska extrakt av Aloe-vera och trollhassel som återfuktar och mjukgör huden.

Huvudingredienser:
(Glykolsyra 4.5%, och fruktsyra 0.2%)

Glykolsyra är den minsta alfa hydroxylsyran. Det framställs från naturliga råvaror, såsom frukt, sockerbetor och sockerrör. Peelingen leder till en ökad cellomsättning som i sin tur leder till en ökad aktivitet av framställningen av ny kollagen och elastin. Den bringar fram ett nytt hudlager som är mer fuktmättad (alfa hydroxyl syror har fuktgivande egenskaper), vitalare och spänstigare.

Söt apelsinblommaextrakt. Rik på terpener som har spänstökande, antiseptiska
egenskaper och stimulerar mikrocirkulationen.

Ringblomma extrakt. Rikt på lugnande egenskaper, antioxidanter och immunstimulerande egenskaper. Extraktet har en antiinflammatorisk effekt på känslig och inflammerad hud.

Citronextrakt utvinns från saften av citron och är huvudsakligen
sammansatt av organiska syror innefattande citronsyra, äppelsyra, vinsyra och askorbinsyra. Dessa alfa hydroxyl syror som ingår i extraktet har en återfuktande och peelande verkan på hudens hornhinna. Den innehåller även askorbinsyra (vitamin C), med kända antioxidanter och hudljusande egenskaper.

Malvaextrakt erhålls från bladen av röd malva (malva sylvestris). Extraktet kan absorbera stora mängder vatten, bildar en vätske-gel som långsamt släpper in fukt till hornhuden. Extraktet har därför uppmjukande, mjukgörande och skyddande egenskaper.

Hirsextrakt. Detta fröextrakt innehåller enkel- & fleromättade fettsyror samt vitamin E
med regenererande och antiinflammatoriska egenskaper. Extraktet innehåller också kiselsyra som främjar bildningen av kollagen, elastin och hjälper till att behålla fukt.

Mangoextrakt har en enzymatisk peelande effekt. Peelingen orsakas av enzymerna
i denna frukt. Förmodligen den mildaste formen av peeling som avlägsnar döda hudceller och ger en skonsam men mycket effektiv hud-föryngrande verkan.

Läkepassionsblomma extrakt
Användbar i hudvårdsprodukter för känslig hud med ytliga kärl och som lätt rodnar.


logoLakshmi