CHAKRA MASSAGE

” A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.”


Chakra Massage, en djupt avslappnande behandling med oljemassage, bergskristaller, ädelstenar och Ekologiska Chakra oljor.

I behandlingen får du oljemassage med en ekologisk neutral olja följt av en chakra massage med bergskristaller, ädelstenar och chakra-oljor. En behandling och upplevelse för kropp och sinne som ger dig avslappning och energi.

Jag stimulerar lätt energipunkter med bergskristaller för att stärka upp kroppens egna energifält. Kristaller förstärker energierna i behandlingen. 

Effekterna av behandlingen kan komma efter. Jag rekommenderar dig att inte planera in något direkt efter behandlingen. Ge dig tid till att vara i ditt egna space och ta det lugnt. Tillåt energierna att göra sitt och låt det som kommer upp få utrymme och tid. 

”Man får ny fräsch kraft och man känner sig stark. Ny härlig energi som är obeskrivlig. En positiv känsla som infinner sig. En harmonisk känsla som man vill vara bestående. Chakra behandling ångrar man aldrig.”  – Magnus, kund.

 

7* Sahasrara – Crown Chakra
6* Ajna – Third Eye Chakra
5* Visshuddha – Throat Chakra
4* Anahata – Heart Chakra
3* Manipura – Solarplexus Chakra
2* Svadhistana – Sacral Chakra
1* Muladhara – Root Chakra
Läs mer om de 7 centrala chakran här. 
Ordet chakra är Sanskrit och betyder hjul. Man kan likna ett chakra vid en virvelvind av energi med två öppningar lokaliserade på framsidan och baksidan av kroppen. 
Våra sju chakran är de mest centrala energipunkterna, sammanlagt finns det 108 energicentra i kroppen, vilka inom Ayurveda benäms som marmapunkter.
 
Läs om Chakra oljorna här
Läs om de 7 chakran här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s