MASSAGE & CHAKRA

Massage + Aromaterapi + Kristaller + Energier

” A healer does not heal you. A healer is someone who holds space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself.”


I den här behandlingen får du Oljemassage 60min följt av Chakra 30min. 

Min massage är inspirerad från den indiska oljemassagen (Abhyanga), Ayurveda, Aromaterapi och den svenska klassiska massagen. Det är en mjuk massage med varm olja, inslag av stretch och marmapunkts-stimulering (energipunkter). Massagen avslutas med en  ansikte – & huvudmassage.

Jag masserar alltid HELA kroppen, inklusive tår, öron, fingrar, näsa och ögonbryn. Behandlingen anpassas efter dig och om du behöver extra fokus på ett visst område. All massage är Vata balanserande.

Massagen är en bra ingång till Chakra behandlingen då du har landat i kroppen och öppnat upp energiflödet.

I Chakra Behandlingen använder jag bergskristaller, ädelstenar och Ekologiska chakra-oljor

I behandlingen masserar jag med bergskristaller på energicenters (Chakran) för att stärka upp kroppens egna energifält. Kristaller frigör energi som kan ligga blockerad i och kring dina energicentra och energikanaler. 

 

7* Sahasrara – Crown Chakra
6* Ajna – Third Eye Chakra
5* Visshuddha – Throat Chakra
4* Anahata – Heart Chakra
3* Manipura – Solarplexus Chakra
2* Svadhistana – Sacral Chakra
1* Muladhara – Root Chakra

Läs mer om de 7 chakran här

Ordet chakra är Sanskrit och betyder hjul. Man kan likna ett chakra vid ett hjul av energi med två öppningar lokaliserade på framsidan och baksidan av kroppen. Varje Chakra är en energipunkt av fundamental betydelse som har en fixerad plats längs med ryggraden.

Våra sju chakran är de mest centrala energipunkterna, sammanlagt finns det 108 energicentra i kroppen, vilka Ayurvedan benämner som marma punkter.

Effekterna av behandlingen kan komma efter, under natten och dagarna som följer. Jag rekommenderar dig att inte planera in något efter behandlingen. Ge dig tid till att vara i ditt egna space och ta det lugnt. Tillåt energierna att göra sitt och låt det som kommer upp få utrymme och tid. 

 

Massage & Chakra 90min. Boka tid.
Chakra Behandlingen ges även i 50min
Massage ges i 60min och 30min

Läs mer om de 7 chakran här