MUKHABHYANGA

Ayurvedisk massage för ansikte och skalp kallas för Mukhabhyanga.

(Abhyanga = oljemassage). 

”Be mindful even when your mind is full.”

Mukhabhyanga ger en djup avslappning.

Behandlingen är ett effektivt sätt att flytta din energi i huvud ner i kroppen. Att landa i kroppen, stilla tankarna. Speciellt för en Vata eller Pitta som kan vara mycket i huvudet med tankar, funderingar, oro, stress, planering, problemlösning mm. 

Ofta säger mina kunder att det känns som hela kroppen har blivit behandlad.

I Ansikte- & Huvudmassage behandlingen inleder jag med en varm handduk med Floralvatten och rengöring med Micellar Water. Inandning av Synergiolja för Vata, Pitta eller Kapha inleder massagen. 

En balanserande ansiktsmassage som går ner över dekolletage, axlar, överarmar och nacke. Avslutas med  marmapunkts-stimulering (energipunkter) i ansikte och skalpmassage med varm olja. Massagen anpassas efter din huds tillstånd, Vata-Pitta-Kapha. 

I Huvudmassage behandlingen får du andas in synergiolja V-P-K följt av skalpmassage med varm olja. 

Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja till massagen och skalpen. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, Sesamolja, Söt Mandelolja, Hampaolja, Jojobaolja, Kokosolja, Ricinolja, Vetegroddsolja, Macadamie-olja, Hasselnötsolja, Nyponfrö-olja och Avokadoolja.

 Ayurvedisk massage i ansiktet stimulerar blodcirkulationen och lymfan. Den har terapeutiska effekter, lindrar ångest och stress, tillstånd av sömnlöshet, migrän och spänningshuvudvärk.

Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja som droppar ner längs hårbotten är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. 

 

Ansikte – & Huvudmassage, 40min, 500kr.
Boka tid

Huvudmassage, 20min, 300kr. 
Boka tid

 

 

Annonser