NETRA – ÖGON

Ekologisk Hudvård + Kristaller + Marma

”Close your eyes and you will see…”

Netra är en ögonbehandling med Ekologiskt Certifierad Hudvård från Lakshmi baserad på Ayurveda. Behandlingen är 30min och rekommenderas som en kur på 4 ggr.  Alternativt som tillägg i Ansiktsbehandlingar AHA och Vata-Pitta-Kapha.

Denna unika ögonbehandling motverkar effektivt tidiga ålderstecken och är samtidigt en tröst för trötta ögon med påsar och mörka ringar. I behandlingen ingår rengöring av ansiktet, ögonmassage, ögonmask och en unik marma-massage med laserkristaller.

Kristallerna frigör energin som är inkapslad i dem för att nära kroppens eget energifält. De återger balans genom att avlägsna obalans orsakad av stress och spänningar. Bergskristallen sägs balansera alla 7 chakran. De används även tillsammans med ädelstenar i behandlingen Chakra Balance.

Behandlingen avslutas med Lakshmi’s ögondroppar som renar och lindrar irritation samt verkar uppfriskande. En speciell behandling med mycket energi som är svår att beskriva med ord, upplevelsen är din.

Huden runt ögonen är fem gånger så känslig som huden på andra ställen i ansiktet. I Netra behandlingen används Lakshmi’s  produkter från ögonserien ”Netra eyes only”, anpassade till hudens struktur kring ögonen och baserade på de mest vitala och aktiva substanser som naturen kan erbjuda. Lakshmi använder sig av senaste forskningen kring vegetabiliska stamceller, från vindruvor, som hjälper huden att snabbare reparera skador och skydda huden. Tillsammans med ingredienser som bland andra ögontröst, blåklint, kamomill, kaffein och nattljusolja.

 

Se Netra produkterna för ögonen här 

 Boka tid för Netra här