OIL MASSAGE

Min massage är inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. 

En massage på uppvärmd bänk som jag har utvecklat själv med tiden. Jag arbetar intuitivt och behandlingen anpassas till dig och dina behov. 

Jag masserar alltid HELA kroppen, inklusive tår, öron, fingrar, näsa, ögonbryn och avslutas med skalpmassage. Jag arbetar intuitivt och behandlingen anpassas till dig och dina behov.

I massagen använder jag ekologiska oljor och det finns nu tre olika alternativ till din massage; Neutral, Deep och Forest. Läs om de här.

Min massage hjälper dig att grunda dig, slappna av, balansera energiflödet och släppa på spänningar, fysiska eller känslomässiga. Behandlingen avslutas med en ansikte – och skalpmassage där energipunkter simuleras.

I oljemassagen får du mycket olja. Olja i håret är valfritt men rekommenderas varmt. Låt oljan vara kvar tills den har gått in i huden. Kan du så sov med oljan i håret, lägg en handduk på kudden.

Efter behandlingen rekommenderar jag att du ger dig tid till att vara i ditt egna space. Behandlingens effekter kan komma en tid efter och det är olika vilka effekter det ger. 

 

”Bästa massageupplevelsen! Emma tänker på allt, musik, doft, värme, tryck, andning allt som kropp och själ behöver.”


Recensioner