OIL MASSAGE

Min massage är inspirerad av den Indiska oljemassagen (Abhyanga). En mjuk oljemassage med inslag av stretch och marmapunkts-stimulering.

Balance by Emma’s massage är en oljemassage på uppvärmd bänk som jag har utvecklat själv med tiden. Den är inspirerad från den indiska oljemassagen (Abhyanga) och Ayurveda. Det är en mjuk massage med oljor, inslag av stretch och marmapunkts-stimulering (energipunkter). Jag använder Lakshmi‘s Ekologiskt certifierade oljor. Massagen avslutas med en skalpmassage vilket alla älskar.

I min oljemassage kombinerar jag olika läror och tekniker;

Ayurveda, Aromaterapi, Spa, Yogamassage, Indisk Oljemassage, Klassisk massage & Healing. 

Jag masserar alltid HELA kroppen, inklusive tår, öron, fingrar, näsa och ögonbryn. Behandlingen anpassas efter dig och om du behöver extra fokus på ett visst område. All massage är Vata balanserande.

Det finns tre olika alternativ i din oljemassage, Neutral, Vata-Pitta-Kapha och Arnica. Läs om dem här.

Balance by Emma’s massage grundar kroppen och frigör energiflödet, ger avslappning och släpper på spänningar. Behandlingen avslutas med en ansikte – och skalpmassage där marmapunkter (energipunkter) simuleras.

I oljemassagen får du mycket olja. Olja i håret är valfritt men rekommenderas varmt. Låt oljan vara kvar tills den har gått in i huden. Kan du så sov med oljan i håret, lägg en handduk på kudden.

Efter behandlingen rekommenderar jag att du ger dig tid till att vara i ditt egna space. Behandlingens effekter kan komma en tid efter och det är olika vilka effekter det ger. 

 

”Bästa massageupplevelsen! Emma tänker på allt, musik, doft, värme, tryck, andning allt som kropp och själ behöver.”


Recensioner