OIL MASSAGE

Min massage är inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. 

En massage på uppvärmd bänk som jag har utvecklat själv med tiden. Jag arbetar intuitivt och behandlingen anpassas till dig och dina behov. 

Jag masserar alltid HELA kroppen, inklusive tår, öron, fingrar, näsa, ögonbryn och avslutas med skalpmassage. 

I massagen använder jag ekologiska oljor och det finns nu tre olika alternativ till din massage; Neutral, Deep och Forest. Läs om de här.

Min massage hjälper dig att grunda, slappna av, balansera energiflödet och släppa på spänningar, fysiska eller känslomässiga.

I oljemassagen får du mycket olja. Olja i håret är valfritt men rekommenderas varmt. Låt oljan vara kvar tills den har gått in i huden. Kan du så sov med oljan i håret, lägg en handduk på kudden.

Efter behandlingen rekommenderar jag att du ger dig tid till att vara i ditt egna space. Behandlingens effekter kan komma en tid efter och det är olika vilka effekter det ger. 


”Emma har en förmåga att finna vad min kropp behöver. Jag har ganska ordentliga fysiska besvär efter en utmattning, överträning och höga stressnivåer. Och har haft svårt att finna hjälp med hög smärta och spända muskler. När jag lämnar Emma efter en behandling är jag sömnig, avkopplad och mjuk i kroppen och alla spänningar har släppt.” – Jeanette.


Recensioner