O L J E M A S S A G E

Massage + Ayurveda + Aromaterapi

Min massage är inspirerad av Indisk oljemassage (Abhyanga) , klassisk massage och Aromaterapi. En mjuk oljemassage med inslag av stretch och marmapunkts-stimulering i ansiktet.

Balance by Emma’s massage är en oljemassage på uppvärmd bänk som jag har utvecklat själv med tiden. Den är inspirerad från den indiska oljemassagen (Abhyanga), Ayurveda och den svenska klassiska massagen. Det är en mjuk massage med oljor, inslag av stretch och marmapunkts-stimulering (energipunkter). Jag använder Lakshmi‘s Ekologiskt certifierade oljor. Sesamolja som jag värmer och Eteriska synergioljor. Massagen avslutas med en huvudmassage vilket alla älskar.

I min oljemassage kombinerar jag olika läror och tekniker;

Ayurveda, Aromaterapi, Indisk Oljemassage, Spamassage & Klassisk massage

Jag masserar alltid HELA kroppen, inklusive tår, öron, fingrar, näsa och ögonbryn. Behandlingen anpassas efter dig och om du behöver extra fokus på ett visst område. All massage är Vata balanserande.

OLJA

I min massage får du mycket olja. Olja i håret är valfritt men rekommenderas varmt. I sesamoljan tillsätter jag eteriska oljor som balanserar de tre doshorna inom Ayurveda; Vata/Pitta/Kapha. Vilken olja som passar dig bestäms vid varje behandlingstillfälle.

Vata

En synergiblandning med 12 eteriska oljor som balanserar Vata. Oljor som Basilika, Lavendel, Fänkål, Mejram, Geranium, Apelsin, Mandarin och Sandelträ. Värmande oljor som mjukar upp, återfuktar och ”värmer” Vata. Ger näring åt torr och uttorkad hud samt lugnar ett överaktivt sinne. Bra vid huvudvärk, svårt att sova, stress och spänningar. Rekommenderas för alla under vinterhalvåret och/eller på kvällen.

Pitta

En synergiblandning med 12 eteriska oljor som balanserar Pitta. Oljor som Lavendel, Geranium, Mejram, Citron, Ravensara och Petit Grain. Svalkande oljor som lugnar ett stressigt och överambitiöst sinne. Skyddar och balanserar irriterad och känslig hud. Rekommenderas för alla under sommarhalvåret.

Kapha

En synergiblandning med 12 eteriska oljor som balanserar Kapha. Oljor som Rosmarin, Koriander, Svartpeppar, Ingefära, Pepparmint och muskot. Stimulerar, vitaliserar och värmer Kapha. Vätskedrivande effekt, stimulerar cirkulationen och muskelvävnaden. Rekommenderas för alla under våren och/eller vid massage på morgonen. 

Balance by Emma’s massage jordar kroppen och frigör energiflödet. Balanserar Vata och Pitta eller Kapha, ger avslappning och släpper på spänningar.

Behandlingen avslutas med en ansikte – och skalpmassage där marmapunkter (energipunkter) simuleras.

Efter alla mina behandlingar rekommenderar jag att du ger dig tid till att vara i ditt egna space. Behandlingens effekter kan komma en tid efter och det är olika vilka effekter det ger. Låt oljan vara kvar tills den har gått in i huden. Kan du så sov med oljan i håret, lägg en handduk på kudden.

Behandlingen är 60min eller 75min med extra ansikte – och huvudmassage. 90min med tillägg av Chakra balansering. Att få en oljemassage före chakrabalanseringen kan vara en bra ingång för dig som behöver lite mer tid för att landa, slappna av och öppna upp för chakra balanseringen.

Boka tid

Recensioner

”Bästa massageupplevelsen! Emma tänker på allt, musik, doft, värme, tryck, andning allt som kropp och själ behöver. Prova! Inga krav inga prestationer.”

Annonser