MARINA MIRACLE

 

* Nordiskt möter exotiskt från hela världen

*Levande bakterier/probiotika

*Veganska produkter (ex en.)

*100% naturligt

*Certifierade ekologiska
ingredienser.

Marina Miracle är ett norskt lyxigt varumärke med 100% naturliga ingredienser och världsunik formula för den som uppskattar effektiv ansiktsvård av mycket hög kvalité. Allt innehåll är utvalt med omsorg och har full spårbarhet. Här kombineras nordiska ingredienser så som tranbär och blåbär med exotiska växter som amaranth, avokado och pärlemo. 

Produkterna innehåller oljor av mycket hög kvalitet, och en unik kombination av skandinaviska örter, färska plant- och fruktjuicer aktiva extrakt. Marina Miracles produkter är 100% naturliga och veganska. Produkterna innehåller både Ecocert och Debio-certifierade ingredienser. 

Det pågår ständigt forksning och uppdatering av produkterna. I sortimentet ingår bland annat härliga ansiktsoljor, serum, ansiktsmasker och specialprodukter med extra vårdande innehåll.

Marina Miracle startades av Marina Engervik som själv lidit av svåra atopiska eksem och acne. När inget riktigt hjälpte henne tog hon saken i egna händer och så kom den omtalade ”mirakeloljan” till. En blandning av fina vegetabiliska oljor och extrakt från olika örter gav Marina den hy hon alltid hade önskat sig.