MARINA PRODUCTS

 

MORNING/NIGHT

* SWEET & CREAMY OIL CLEANSER
En oljerengöring som förvandlas till en krämig konstistens vid kontakt med vatten. Den avlägsnar all makeup och rengör huden på djupet. Innehåller probiotika. Jästa groddar från broccoli, alfalfa och tomat berikar med enzymer, antioxidanter och vitaminer. Olja från ringblomma, solros, kokos och nypon rengör och återfuktar huden. Huden får en frisk yta, PH- värdet balanseras och huden blir ren och mjuk.


OIL – MORNING/NIGHT

*HERBAL FACE OIL
En näringsrik ansiktsolja som innehåller både fukt och oljor. Passar perfekt för kombinerad, känslig och torr hud. Innehåller skandinaviska örter, jojoba, avokado, hallon och aloe vera som ger fukt på djupet. Huden efterlämnas mjuk, stabil och sund.

Det här är Marinas originalolja, ”mirakeloljan”.

*AMARANTH FACE OIL
Lyxig anti-age olja med skandinaviska örter, amarant och arktiskt tranbärsextrakt som förnyar, förbättrar och ger djupare fuktighet. Huden lämnas ultramjuk med en strålande lyster.

* GERANIUM FACE OIL
Ansiktsolja med ekologisk jojoba, mandel, ros, geranium och tea tree som ger näring och mjukar upp huden utan att täppa till porerna. Överproduktion av olja i ansiktet minskar och huden blir balanserad, slät och klar.

* ACTIVE FACE OIL – MEN
En ansiktsolja för män med olivbladsextrakt, örter, aloe vera, jojoba och avokado som ger näring åt huden, absorberas snabbt och har en mild, maskulin doft av patchouli. Kan användas efter rakning. Kan också användas som skäggolja.


OIL – NIGHT

* ARGAN NIGHT SERUM
Ett nattserum med argan, naturliga fruktsyror, aprikos, mandel och nattljus som exfolierar, återfuktar och jämnar ut texturen i huden. Huden får näring och en strålande lyster. 1-2 ggr/veckan. 

* RELOAD NIGHT SERUM – MEN
Ett kraftfullt nattserum för män som boostar huden medan du sover med. Serumet slätar ut fina linjer och ger en djup fuktighet medans naturlig fruktsyra exfolierar huden. Huden blir slät och mjuk. 1-2 ggr/veckan. 

* AMARANTH NIGHT SERUM
Ett lyxig anti-age serum som förnyar, föryngrar och stramar upp huden medan du sover. Serumet är innehåller amarant, argan, chia och naturliga fruktsyror som stimulerar produktionen av nya friska celler. 1-2 ggr/veckan. 


MORNING/NIGHT 

* ACAI HYDRA CREAM
Acai Hydra Cream är en lätt ansiktscreme som är särskilt framtagen för att appliceras ovanpå Marina Miracle face oils. Creamen ger extra näring och skyddar huden mot föroreningar sk. Anti-pollution. Creamen har en lätt rosa färg och en frisk doft av acaibär samt en silkesmjuk konsistens som snabbt går in i huden.

Innehåller acaiolja, arganolja samt probiotisk juice från acaibär och hallon, norsk brännässla och alger. Ökar fuktighetsnivån i huden och gör den mjuk och strålande frisk.


* ROSEHIP PEELING MASK
Djuprengörande mask med vitlera som skonsamt avlägsnar orenheter och smuts. Innehåller probiotika från fermenterat socker. Sockerkorn från råsocker exfolierar och avlägsnar döda hudceller. Vårdande nyförolja från norska vildnypon ger fantastikt fin näring till huden och gör också att masken inte stelnar. Huden blir jämn, ren & fräsch och får en otroligt härlig lyster & vitalitet som syns. 1-2 ggr/veckan. 

* SHEA HYDRATION MASK
En djupt återfuktande mask med fantastiks doft av gröna äpplen som ger huden aktiva näringsämnen och probiotika från fermenterad aloe vera och grönt te. Fruksyra från äpple verkar lätt exfolierande och slussar ner fukt och näring djupare ner i huden. Mineralrikt pärlemopuder ger huden en fräsch lyster.

Eftersom fruktsyran i den här produkten är mycket intensiv så kan du uppleva en viss rodnad i huden om du har känslig hud. Det är en helt ofarlig och kontrollerad reaktion som, då rodnaden uppstår där masken applicerats, visar på ökad blodcirkulation. 1-2ggr/veckan.