KROPP/BODY

 


Treatments that bridge the wisdom of the East with the nordic spa philosophy.

I work intuitively and with energies in my treatments. Organic products and oils with ingredients from nature.

I focus on details and quality, in the space, the products, and the treatment.


OIL MASSAGE
Min massage är inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. En avslappnande och grundande massage, släpp på spänningar och frigör energi. Behandlingen avslutas med ansikte – och skalpmassage.
Det finns tre alternativ till massagen. Neutral, Deep och Forest. Läs mer om massagen här. Läs om alternativen här


MARMA-MASSAGE (Chakra & Energy points)
Massagen av energi-centers (Marma & Chakra) är mycket mjuk och lugn. Marma – massagen har tillämpats i tusentals år för att balansera flödet av livsenergi, Prana och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. Flera kunder har beskrivit det som att ”Kroppen städas”. Läs mer om behandlingen här;

Jag inleder och avslutar behandlingen med att rena. Rök från Paolo Santo, vit salvia eller copal.


HEALING ENERGY
I denna behandling används ingen olja och kan ges med eller utan kläder på. Du ligger på en varm bänk med ett lakan över dig. I Healing Energy behandlingen arbetar jag med energier. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i en djup avslappning, grunda och stärka kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. 

Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage och renar med rök från Paolo Santo, vit salvia eller copal.


YOGAMASSAGE
Yogamassage har sitt ursprung i Indien där oljemassage, Yoga och Ayurveda kombineras. Behandlingen utförs på en varm madrass på golvet. En kombination av oljemassage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Hela kroppen behandlas och avslutas med en ansikte- och skalpmassage. Klicka på rubriken för att läsa mer.


HEAD & FACE MASSAGE
Inandning med eterisk olja, rengöring av ansikte följt av en varm handduk. Balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja (”Mini Shirodara”). Jag använder en Ekologisk Neutral olja från Care of Gerd. Läs mer om behandlingen här.


HEAD MASSAGE
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder en ekologisk olja från Care of Gerd. Läs mer om behandlingen här.


 

Recensioner


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.