BODY


In my treatments I work intuitively and with energies. I use Organic oils and products from Scandinavia. 


OIL MASSAGE
En massage inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. Avslappnande, grundande & energigivande.
Det finns tre alternativ till massagen, Neutral, Balm och Forest. Läs om alternativen här. Lägg till Energi Healing eller ansikte & huvud i behandlingen. Läs om massagen här.


ENERGI MASSAGE
Lätt massage och tryck på energipunkter och energicenters (Chakra) med Energi-healing. Balanserar flödet av livsenergi, Prana och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och självläkning. Healingenergin jag ger går exakt dit du behöver den och den kommer direkt från en ren Källa. 

Jag inleder och avslutar behandlingen med att rena dina energier. Rök från Copal, vit salvia eller Paolo Santo.
Läs om behandlingen här.


ENERGI BEHANDLING
Denna behandling ges utan olja och kan ges med kläder på. I behandlingen arbetar jag intuitivt och med energi healing. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i djup avslappning, grunda och stärka kroppens naturliga förmåga till balans och självläkning. Healingenergin jag ger går exakt dit du behöver den och den kommer direkt från en ren Källa. 
Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage och renar med rök från Copal, vit salvia eller Paolo Santo.


ANSIKTE & HUVUD
Rengöring av ansikte följt av en varm handduk. Balanserande ansiktsmassage med energipunkts-stimulering och massage för axlar, nacke och huvud med varm olja. Jag använder rengöring från Marina Miracle och en ekologisk olja från Care of Gerd. Du kan lägga till Energi Healing. Läs om behandlingen här.


HUVUD
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Jag använder en ekologisk olja från Care of Gerd. Du kan lägga till Energi Healing i behandlingen.


Recensioner