BODY


In my treatments I work intuitively and with energies.

I use Organic oils and products from Scandinavia. 


OIL MASSAGE BEHANDLING
En massage behandling inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga), den nordiska spa filosofin och energibehandling. Grundande, energigivande och läkande. 
Det finns tre alternativ till massagen, Neutral, Balm och Forest. Läs om alternativen här. Info om massagen här.


ENERGI MASSAGE BEHANDLING
Lätt massage och tryck på energipunkter och energicenters (Chakra). I behandlingen arbetar jag intuitivt med energier. Behandlingen balanserar flödet av livsenergi och stärker din kropps naturliga förmåga till balans och självläkning. 

I behandlingen använder jag:
Vit salvia
Ekologisk olja & facial mist
Selenit kristaller.
Rökkvarts.

Info om behandlingen här.


ENERGI BEHANDLING
Denna behandling ges med kläder på. Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage. I behandlingen arbetar jag intuitivt och med energier. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i djup avslappning, grunda och stärka din kropps naturliga förmåga till balans och självläkning. Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage

I behandlingen använder jag: 
Vit salvia
Ekologisk facial mist
Selenit kristaller.
Rökkvarts


ANSIKTE & HUVUD
Rengöring av ansikte följt av en varm handduk. Balanserande ansiktsmassage med energipunkts-stimulering och massage för axlar, nacke och huvud med olja. Jag använder ekologiska produkter från Marina Miracle och  C/o Gerd. Info om behandlingen här.


HUVUD
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med olja är otroligt avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Jag använder en ekologisk olja från C/o Gerd


Recensioner