BODY


Treatments that bridge the wisdom of the East with the nordic spa philosophy.

I work intuitively and with energies in my treatments. Organic products and oils with ingredients from nature.

I focus on details and quality, in the space, the products, and the treatment.


OIL MASSAGE
Min massage är inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. En avslappnande och grundande massage, släpp på spänningar och frigör energi.
Det finns tre alternativ till massagen, Neutral, Deep och Forest. Läs om alternativen här. Du kan lägga till Energy Healing eller ansikte – & huvudmassage i behandlingen. Läs om massagen här


HEALING MASSAGE (CHAKRA & ENERGY) 
Lätt massage och tryck på energi – punkter och centers (Marma & Chakra) med Deeksha healing.  Balanserar flödet av livsenergi, Prana och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och självläkning. 

Jag inleder och avslutar behandlingen med att rena. Rök från Paolo Santo, vit salvia eller copal.

Läs mer om behandlingen här.


ENERGY HEALING
I denna behandling används ingen olja och kan ges med kläder på. Jag är initierad Deeksha givare sedan december 2019. I behandlingen arbetar jag intuitivt med energier och skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i djup avslappning, grunda och stärka kroppens naturliga förmåga till balans och självläkning. 

Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage och renar med rök från Paolo Santo, vit salvia eller copal.


HEAD & FACE MASSAGE
Rengöring av ansikte följt av en varm handduk. Balanserande ansiktsmassage med energipunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja. Jag använder en Ekologisk olja från Care of Gerd. Du kan lägga till Energy Healing i behandlingen. Läs om behandlingen här.


HEAD MASSAGE
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Jag använder en ekologisk olja från Care of Gerd. Du kan lägga till Energy Healing i massagen.  


 

Recensioner