KROPP/BODY


Go to booking site


OIL MASSAGE
Massage + Ayurveda + Aromaterapi
Min massage är inspirerad av den Indiska oljemassagen (Abhyanga). En mjuk helkroppsmassage med inslag av stretch och marmapunktsstimulering. En avslappnande och balanserande massage som släpper på spänningar och frigör energi. Behandlingen avslutas med ansikte – och skalpmassage.
Det finns tre alternativ till massagen. Neutral, Vata-Pitta-Kapha eller Arnica. Läs mer om massagen här. Läs om de tre alternativen här


MARMAMASSAGE (Energipunkter)
Marma + Ayurveda + Energier
Den Ayurvediska massagen av energi-centers (Marma) är mycket mjuk och lugn.
Marma – massagen har tillämpats i tusentals år, för att balansera Vata-Pitta-Kapha och flödet av livsenergin, Prana. Behandlingen löser upp energiblockeringar och påskyndar kroppens egna läkningsprocess. Läs mer om behandlingen här;


HEALING MARMA
I denna behandling används ingen olja och kan ges med eller utan kläder på. Du ligger på en varm bänk med ett lakan över dig. I Shakti Marma behandlingen ger jag lätt beröring över energicenters på kroppen. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i en djup avslappning, grunda och öppna upp/förändra dina energier.

Jag avslutar behandlingen med en huvudmassage och rök från Paolo Santo, det heliga trädets ved från Peru.


YOGAMASSAGE
Massage + Yoga + Ayurveda
Yogamassage har sitt ursprung i Indien där oljemassage, Yoga och Ayurveda kombineras. Behandlingen utförs på en varm madrass på golvet. En kombination av oljemassage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Hela kroppen behandlas och avslutas med en ansikte- och skalpmassage.
Yogamassage genererar vital energi, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar/fördjupar andningen och löser upp spänningar.
Yogamassage är för alla! Ingen yogakunskap behövs. Klicka på rubriken för att läsa mer.


GRAVID YOGAMASSAGE
Massage + Yoga + Ayurveda
För dig som är gravid i 4:e – 9:e månaden.


CHAKRA MASSAGE
Massage + Aromaterapi + Kristaller 
En unik behandling för dina 7 chakran. En behandling som väcker energin i din kropp samtidigt som den är djupt avslappnande. I behandlingen får du massage av mage, bröstkorg, armar,ansikte och huvud följt av en chakra balansering med kristaller, ädelstenar och chakra-oljor. Läs mer om behandlingen här.


MASSAGE & CHAKRA
Massage + Aromaterapi + Kristaller 
I den här behandlingen får du 60min oljemassage med varm olja följt av 30min Chakra massage. I behandlingen använder jag bergskristaller, ädelstenar och ekologiska chakra-oljor. Läs mer om behandlingen här.


ANSIKTE – & HUVUDMASSAGE – MUKHABHYANGA
Massage + Olja + Marma
Inandning med sandelträ eterisk olja, rengöring av ansikte följt av en varm lavendelhandduk. Balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja (”Mini Shirodara”). Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


SKALPMASSAGE
Massage + Olja
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


GLOW SCRUB – PEELING
En helkroppsskrubb med Lakshmi’s Ayurvediska saltskrubb. Den här skrubben är ekologisk och certifierad. De vegetabiliska oljorna och växtextrakten lämnar huden mjuk, skyddad och glänsande. Saltet avlägsnas med varmt vatten och handdukar.


Recensioner


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.