KROPP


YOGAMASSAGE 
Massage + Yoga + Ayurveda
Yogamassage har sitt ursprung i Indien där oljemassage, Yoga och Ayurveda kombineras. Behandlingen utförs på en varm madrass på golvet. En kombination av oljemassage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Hela kroppen behandlas och avslutas med en ansikte- och skalpmassage. 

Yogamassage genererar vital energi, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar/fördjupar andningen och löser upp spänningar. 

Yogamassage är för alla! Ingen yogakunskap behövs. Klicka på rubriken för att läsa mer.

80min, 950kr. Boka tid.


GRAVID YOGAMASSAGE
Massage + Yoga + Ayurveda
För dig som är gravid i 4:e – 9:e månaden.

 75min, 850kr. Boka tid


MASSAGE
Massage + Ayurveda + Aromaterapi
Min massage är en kombination av Indisk oljemassage (Abhyanga) och klassisk massage på bänk. En mjuk helkroppsmassage med inslag av stretch och marmapunktsstimulering.  

Jag använder varm sesamolja med eteriska oljor för din dosha; Vata/Pitta/Kapha. En avslappnade och balanserande massage som släpper på spänningar och frigör energi. Behandlingen avslutas med ansikte – och skalpmassage. Läs mer om behandlingen här.  

60min, 800kr. Boka tid.
30min, halvkropp, 400kr. Boka tid

Tillägg;
Extra ansikte – och huvudmassage, 250kr. Boka tid.


CHAKRA BALANCE
Massage + Aromaterapi + Kristaller + Energier
En unik behandling för dina 7 chakran. En behandling som väcker energin i din kropp samtidigt som den är djupt avslappnande.  I behandlingen får du massage av mage, bröstkorg, ansikte och huvud följt av en chakra balansering med kristaller, ädelstenar och chakra-oljor. Läs mer om behandlingen här.

50min, 700kr. Boka tid


MASSAGE & CHAKRA BALANCE
Massage + Aromaterapi + Kristaller + Energier
I den här behandlingen får du 60min oljemassage med varm sesamolja följt av 30min Chakra Balance. I behandlingen använder jag bergskristaller, ädelstenar och ekologiska chakra-oljor. Läs mer om behandlingen här

90min, 1150kr. Boka tid.


ANSIKTE – & HUVUDMASSAGE – MUKHABHYANGA
Massage + Olja + Marma
Rengöring av ansikte följt av en balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja.  Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här

40min, 500kr. Boka tid


HUVUDMASSAGE
Massage + Olja 
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här

20min, 300kr. Boka tid.


Recensioner

boka_tid_vit


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

image

Annonser