KROPP/BODY


Go to booking site


OIL MASSAGE
Min massage är inspirerad av den Indiska oljemassagen (Abhyanga). En avslappnande och balanserande massage som släpper på spänningar och frigör energi. Behandlingen avslutas med ansikte – och skalpmassage.
Det finns tre alternativ till massagen. Neutral, Vata-Pitta-Kapha, och Arnica. Läs mer om massagen här. Läs om alternativen här


MARMAMASSAGE (Energipunkter)
Den Ayurvediska massagen av energi-centers (Marma & Chakra) är mycket mjuk och lugn. Marma – massagen har tillämpats i tusentals år för att balansera flödet av livsenergi, Prana. Behandlingen är grundande, löser upp energiblockeringar och påskyndar kroppens egna läkningsprocess. Läs mer om behandlingen här;

Jag avslutar behandlingen med rök från Paolo Santo, det heliga trädets ved från Peru.


HEALING MARMA
I denna behandling används ingen olja och kan ges med eller utan kläder på. Du ligger på en varm bänk med ett lakan över dig. I Healing Marma behandlingen ger jag lätt beröring över energicenters på kroppen. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i en djup avslappning, grunda och öppna prana, livsenergin.

Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage och rök från Paolo Santo, det heliga trädets ved från Peru.


YOGAMASSAGE
Yogamassage har sitt ursprung i Indien där oljemassage, Yoga och Ayurveda kombineras. Behandlingen utförs på en varm madrass på golvet. En kombination av oljemassage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Hela kroppen behandlas och avslutas med en ansikte- och skalpmassage.
Yogamassage genererar vital energi, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar/fördjupar andningen och löser upp spänningar.
Yogamassage är för alla! Ingen yogakunskap behövs. Klicka på rubriken för att läsa mer.


GRAVID YOGAMASSAGE
För dig som är gravid i 4:e – 9:e månaden.


ANSIKTE – & HUVUDMASSAGE – MUKHABHYANGA
Inandning med sandelträ eterisk olja, rengöring av ansikte följt av en varm lavendelhandduk. Balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja (”Mini Shirodara”). Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


SKALPMASSAGE
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


 

Recensioner


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.