KROPP/BODY


Treatments that bridge the wisdom of the East with the nordic spa philosophy.

I work intuitively and with energies in my treatments. Organic products and oils with ingredients from nature.

I focus on details and quality, in the space, the products, and the treatment.


OIL MASSAGE
Min massage är inspirerad av den Ayurvediska oljemassagen (Abhyanga) och energimassage. En avslappnande och grundande massage, släpp på spänningar och frigör energi. Behandlingen avslutas med ansikte – och skalpmassage.
Det finns tre alternativ till massagen. Neutral, Deep och Forest. Läs mer om massagen här. Läs om alternativen här


MARMA-MASSAGE (Chakra & Energy points)
Massagen av energi-centers (Marma & Chakra) är mycket mjuk och lugn. Marma – massagen har tillämpats i tusentals år för att balansera flödet av livsenergi, Prana och påskynda kroppens egna läkningsprocess. Behandlingen är grundande och löser upp energiblockeringar. Flera kunder har beskrivit det som att ”Kroppen städas”. Läs mer om behandlingen här;

Jag inleder och avslutar behandlingen med rök från Paolo Santo, det heliga trädets ved från Peru, eller vit salvia. 

Ekologiska oljor och kristaller finns med i behandlingen för att förstärka effekterna och energierna.


HEALING MARMA
I denna behandling används ingen olja och kan ges med eller utan kläder på. Du ligger på en varm bänk med ett lakan över dig. I Healing Marma behandlingen arbetar jag intuitivt med energier och en lätt beröring över kroppens energicenter. Jag skapar ett space där du får möjlighet att gå ner i en djup avslappning, grunda och öppna upp din livsenergi.

Jag inleder och avslutar behandlingen med skalpmassage och rök från Paolo Santo, det heliga trädets ved från Peru eller vit salvia. 


YOGAMASSAGE
Boka via mail eller sms. Yogamassage har sitt ursprung i Indien där oljemassage, Yoga och Ayurveda kombineras. Behandlingen utförs på en varm madrass på golvet. En kombination av oljemassage och assisterad stretchning med andningen i centrum. Hela kroppen behandlas och avslutas med en ansikte- och skalpmassage.
Yogamassage genererar vital energi, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar/fördjupar andningen och löser upp spänningar.
Yogamassage är för alla! Ingen yogakunskap behövs. Klicka på rubriken för att läsa mer.


GRAVID/PREGNANT YOGAMASSAGE
Boka tid via mail eller sms. För dig som är gravid i 4:e – 9:e månaden.


HEAD & FACE MASSAGE
Inandning med sandelträ eterisk olja, rengöring av ansikte följt av en varm handduk. Balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja (”Mini Shirodara”). Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Läs mer om behandlingen och oljorna här.


HEAD MASSAGE
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


 

Recensioner


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.