ANSIKTE

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED LAKSHMI – EKOLOGISKT CERTIFIERAT. 

Aromaterapi, Örter, Kristaller och Ayurveda.

AHA ANSIKTSBEHANDLING
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi
Ansiktsbehandlingen för dig i höst! En rengörande och vitaliserande ansiktsbehandling. Rengöring, hudanalys, peeling, AHA-peeling-gel,lång balanserande massage med marmapunkts-stimulering, mask och skalpmassage. AHA peeling-gel med enzymer och naturliga alfa hydroxisyror. AHA verkar renande, återfuktande, ökar cellförnyelsen, motverkar och minskar ålderstecken, minimerar hudmissfärgningar och ger huden en ljus och klar ton. Rekommenderar inte AHA under sommarhalvåret eller om du ska resa till solen närmsta två veckorna. Klicka på rubriken för att läsa mer om denna behandling.

60min, 850kr,  Boka tid.
Ink Netra, Boka tid. 

ANSIKTSBEHANDLING VATA-PITTA-KAPHA
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi

En djuprengörande och avslappnande ansiktsbehandling. Balanserar Vata (Torr), Pitta (Känslig) och Kapha (Blandad/fet) hud. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga (vid behov), lång balanserande massage med marmapunkts-stimulering, mask och skalpmassage. Klicka på rubriken för att läsa mer om denna behandling.

60min, 820kr. Boka tid.
75min, 950kr. Boka tid.

Tillägg: Netra eye treatment 290kr, färgning av fransar & bryn 290kr/190kr. 

ANSIKTSBEHANDLING MINI
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi
Rengöring, Hudanalys, peeling och AHA-peeling-gel eller peeling och ansiktsmask. Avslutas med ansiktsolja Vata/Pitta/Kapha.

Chandan Gommage peeling med Aprikoskärnor och Papaya extrakt eller AHA peeling-gel med enzymer och naturliga alfa hydroxisyror. AHA verkar renande, återfuktande, ökar cellförnyelsen, motverkar och minskar ålderstecken, minimerar hudmissfärgningar och ger huden en ljus och klar ton. Rekommenderar inte AHA under sommarhalvåret eller om du ska resa till solen närmsta två veckorna.

30min, 450kr, Boka tid.

ÖGONBEHANDLING – NETRA
Ekologisk Hudvård + Kristaller + Marma

Denna unika ögonbehandling motverkar effektivt tidiga ålderstecken och är samtidigt en tröst för trötta ögon med påsar och mörka ringar. I behandlingen ingår rengöring, ögonmassage, ögonmask och marmamassage med bergskristaller. Klicka på rubriken för att läsa mer om behandlingen.

30min, 450kr. Tillägg i ansiktsbehandling 290kr. Boka tid.

ANSIKTSBEHANDLING  IRIS SENSITIVE
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi
En ansiktsbehandling för dig med känslig hud som besväras av allergier, rodnader, eksem, ytliga blodkärl, hettande hud, hud som stramar med eller utan en brännande känsla. Behandlingen är fuktgivande, lugnande och dämpar irritation och rodnader. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, lång lymfreglerande massage med marmapunkts-stimulering, ”gummimask”, skalpmassage och avslutande vård med Iris serien. Klicka på rubriken för att läsa mer om denna behandling. 

80 min, 995kr. Boka tid 

Recensioner

boka_tid_vit

Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

image

Annonser