ANSIKTE

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED LAKSHMI – EKOLOGISKT CERTIFIERAT.

Aromaterapi, Örter och Ayurveda.


Gå direkt till bokningssidan


ANSIKTSBEHANDLING
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi
Rengöring, peeling, massage med marmapunkts-stimulering och ansiktsmask. Skalpmassage med olja. Läs mer om behandlingen här. 


ANSIKTE – & HUVUDMASSAGE – MUKHABHYANGA
Massage + Olja + Marma
Rengöring av ansikte följt av en balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


HUVUDMASSAGE
Massage + Olja
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


MARMAMASSAGE ANSIKTE
Ayurveda + olja
Marmapunkter är Energipunkter som finns över hela kroppen. I denna behandling berörs marmapunkter i ansiktet med en olja utvald för dig. Avslappnande och släpper på spänningar. Avslutas med en kort skalpmassage. 

Marmamassage finns för kroppen, 75min. Läs om den här. 


 

Recensioner

boka_tid_vit


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

image

Annonser