ANSIKTE

 LAKSHMI – EKOLOGISKT CERTIFIERAT.

Aromaterapi, Massage och Ayurveda.


Gå direkt till bokningssidan


ANSIKTE – & HUVUDMASSAGE – MUKHABHYANGA
Massage + Olja + Marma
Rengöring av ansikte följt av en balanserande ansiktsmassage med marmapunkts-stimulering och skalpmassage med varm olja. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl. Läs mer om behandlingen här.


SKALPMASSAGE
Massage + Olja
Huvudet är fullt av energipunkter. Skalpmassage med varm olja är otroligt skönt, avslappnande, stimulerande och bra för torr/irriterad hårbotten. Rekommenderar dig att sova med oljan kvar. Jag använder Lakshmi’s Ekologiska Neutrala Massageolja. En exklusiv bas av 12 st vegetabiliska oljor. Solrosolja, sesamolja, mandelolja, hampaolja, jojobaolja, kokosolja, ricinolja, vetegroddsolja och avokadoolja mfl.


MARMAMASSAGE ANSIKTE
Ayurveda + olja + marma
Marmapunkter är Energipunkter som finns över hela kroppen. I denna behandling berörs marmapunkter i ansiktet med sandelträ eterisk olja. Avslappnande och släpper på spänningar. Avslutas med en kort skalpmassage. 

Marmamassage finns för kroppen, 75min. Läs om den här. 


ANSIKTSBEHANDLING
Ekologisk Hudvård + Ayurveda + Aromaterapi
Rengöring, peeling, massage med marmapunkts-stimulering och ansiktsmask. Skalpmassage med olja. Läs mer om behandlingen här. 


Recensioner


Jag innehar behandlingsskadeförsäkring hos SHR,

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

 

Annonser