OM MIG/ABOUT ME

Jag har alltid varit en sökare och nyfiken på alternativa behandlingar, österländsk medicin, andlighet och spiritualism. Vid 30 års ålder började jag om i livet och hittade en ny väg.  Jag skolade om mig från marknadsförare/ekonom till Hud – & Spaterapeut. Efter min utbildning till Hudterapeut reste jag till Kerala i Indien för mitt första möte med  livsfilosofin och läkekonsten Ayurveda. Det var en resa för mig själv efter en tuff period i mitt liv. 

Efter min resa till Indien kom jag i kontakt med Lakshmi i Sverige. Under den här tiden växte mitt namn till mitt företag fram, Balance by Emma. Läs mer om det här. Jag fortsatte sedan att utbilda mig inom Lakshmi, Yogamassage, Ayurveda, Restorative Yoga och nu healing och energier

Vägen hit har haft dalar som depression, ångest, separationer, magproblem och smärta. Erfarenheter och lärdomar som har format mig till den jag är och lett mig dit jag är idag.

Tidigare i mitt liv drömde jag om att leva ”Sex and the city” liv i New York och göra karriär i ett stort internationellt företag. Idag är andra saker viktiga för mig, min hälsa, frihet, balans och att vara sann mot mig själv. Jag drömmer om att meditera med munkar i Tibet, inspirera, läka och fortsätta utvecklas som människa och terapeut.


COURSES;

2019 Marina Miracle
2019
Chakra Workshops
2018 Healing steg 4, Spanien
2018 Healing steg 1-3
2018 Sugaring

2018 Lakshmi Italy. Kundalini Massage & Marma Therapy.
2017 Healing steg 1
2017 Restorative Yoga Training
2016 Ayurveda steg 1-3
2016 Certifierad Yogamassör
2015 Lakshmi Terapeut
2015 Diplomerad Yogamassör
2014 Cidesco Diplomerad & SHR Auktoriserad Hudterapeut