OM MIG/ABOUT ME

Jag har alltid varit en känslig person och en sökare. Intresset och nyfikenheten på alternativa behandlingar, kost, kroppen, energier, healing, meditation och spiritualitet har vuxit med tiden.

Jag gick den väg som förväntades av mig, som andra i min omgivning gick. Jag studerade på universitetet, Internationell ekonomi med marknadsföring. Men det var inte min väg. När jag var 29 år tog jag en ny riktning i livet. Jag slutade vara anställd och studerade på nytt. Startade eget och förändrade min livsstil mer och mer. Efter studierna reste jag till Kerala i Indien för mitt första möte med livsfilosofin och läkekonsten Ayurveda.

Vägen hit har haft dalar som depression, ångest, separationer, magproblem och smärta. Erfarenheter som har format mig, lett mig vidare och drivit mig till att fortsätta läka, lära och utvecklas.

Jag har fortsatt att gå olika kurser, nu senast inom Healing och energier. Samtidigt ger jag min läkning och utveckling mycket tid.

Idag är jag medveten om min känslighet och ser den äntligen som en styrka samtidigt som jag hela tiden lär mig hantera den och de utmaningar som finns med den. Mitt sökande riktas mer och mer inåt. Ett sökande som ger mig insikter om allt jag är och har inom mig. 

 

”Maybe the journey isn’t so much about becoming anything. Maybe it’s about un-becoming everything that isn’t really you so you can be who you were meant to be in the first place.”


Balance by Emma

Treatments that bridge the wisdom of the East with the Nordic spa philosophy.

I work intuitively and with energies in my treatments. Organic products and oils with ingredients from nature.

I focus on details and quality, in the space, the products, and the treatment.


COURSES;

2019 Deeksha Healing
2019 Marina Miracle
2019
Chakra Workshops
2018 Healing steg 4, Spanien
2018 Healing steg 1-3, Taoismen
2018 Sugaring

2018 Lakshmi Italy. Massage & Marma Therapy.
2017 Healing steg 1, Taoismen
2017 Restorative Yoga Training
2016 Ayurveda steg 1-3
2016 Certifierad Yogamassör
2015 Lakshmi Terapeut
2015 Diplomerad Yogamassör
2014 Cidesco Diplomerad & SHR Auktoriserad Hudterapeut